BodyPiercing_SingleImage_570x570_PiercerTom

Σχετικά με μας

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκουλαρίκια σώματος, μύτης και κοσμήματα body-piercing, ακόμη και από τιτάνιο.

Εδώ και 20 χρόνια παρέχουμε body-piercing σε όλα τα σημεία του σώματος, για όλες τις ηλικίες, σε ένα υπερσύγχρονο και καλά εξοπλισμένο studio. Σεβόμενοι πάντα τον πελάτη μας, αυτός ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας, καθώς και τις απαραίτητες προδιαγραφές αποστείρωσης, σε συνδυασμό με το κατάλληλα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας, επαγγελματίες piercer.

H μακροβιότητα, αλλά και η εξειδίκευση μας στον χώρο του κοσμήματος, μας δίνει την άνεση να σας παρέχουμε τεράστιο εύρος επιλογών, ακολουθώντας τις νέες τάσεις και ανανεώνοντας συνεχώς τα προϊόντα μας.

Θωμάς Χήτας

O Θωμάς Χήτας, ένας εκ των ιδρυτών της εταιρίας Poco Loco εξαιτίας της αγάπης του για το κόσμημα, τη μόδα και τον καλλωπισμό του ανθρώπινου σώματος, ανοίγοντας το 2003 το πρώτο κατάστημα, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον τομέα του Body Piercing. Εξειδικεύτηκε στον τομέα αυτό ύστερα από πολλά σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδος και απέκτησε την απαιτούμενη εκπαίδευση.

Οι γνώσεις του γύρω από την τέχνη του Body Piercing, της αποστείρωσης και των πρώτων βοηθειών διαμορφώνουν το ασφαλέστερο περιβάλλον για να δοκιμάσει κανείς την τέχνη του Body Piercing. Ακόμη, η πολυετής εμπειρία στην επεξεργασία των μετάλλων, αλλά και ο διαχωρισμός της ποιότητας τους, παρέχει μια ακριβέστερη προσέγγιση σχετικά με τις αλλεργικές αντιδράσεις του δέρματος. Η γνώση της βιοσυμβατότητας των υλικών παρέχει υψηλής ποιότητας και ακρίβειας piercing και dermal anchoring σε όλο το σώμα με μοναδικούς συνδυασμούς.

H πολυετής εμπειρία του προσφέρει πλήθος εξατομικευμένων επιλογών στο τρύπημα, βασιζόμενος κάθε φορά στις ανατομικές ιδιαιτερότητες του εκάστοτε σώματος. Για τον piercer, το ανθρώπινο σώμα μοιάζει με έναν λευκό καμβά που σαν καλλιτέχνης θα αναδείξει με έναν μοναδικό τρόπο.

GET PIERCED @Poco Loco

AYTI (LOBE)

8€ έως 10€ - Με ιατρικό πλαστικό

ΑΥΤΙ (LOBE)

7€ έως 10€ - Με χειρουργικό ατσάλι

ΑΥΤΙ (LOBE)

12€ - Με τιτάνιο

ΑΥΤΙ (LOBE)

12€ - Με βελόνα - Τιτάνιο σκουλαρίκι

ΜΥΤΗ (NOSTRIL)

15€ - Με βελόνα - Τιτάνιο σκουλαρίκι

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ (SEPTUM)

20€ - Τιτάνιο σκουλαρίκι

ΤΡΑΓΟΣ (TRAGUS)

15€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

SURFACETRAGUS

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΠΤΕΡΥΓΙΟ (ΗΕLIX)

12€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

FORWARDHELIX

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

FLATPIERCING

15€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ROOKPIERCING

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

CONCHPIERCING

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

DAITHPIERCING

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

SNUGPIERCING

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

INDUSTRIALPIERCING

25€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΧΕΙΛΟΣ (LABRET-MONROE)

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

MEDUSAPIERCING

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΦΡΥΔΙ (EYEBROW)

20€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΑΦΑΛΟΣ (BELLY)

30€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΓΛΩΣΣΑ (TONGUE)

25€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΘΗΛΗ (NIPPLE)

25€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΑΙΔΟΙΟ

25€ - Με βελόνα τιτάνιο σκουλαρίκι

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ (MICRODERMAL)

30€ - Τιτάνιο σκουλαρίκι

styling-piercings

Piercing Styling

Στα καταστήματα μας μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας piercing που παρέχουμε, κομμάτι της ταυτότητας μας και της τέχνης του piercing που τόσο αγαπάμε, είναι να αναδείξουμε το προσωπικό στυλ και ταμπεραμέντο σου.

Επαγγελματίες piercer stylists αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν να εκφραστείς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και να επιλέξουν μαζί σου μέσα από εκατοντάδες επιλογές σε κοσμήματα βάσει της ανατομίας, του γούστου και της προσωπικότητας σου, τα καταλληλότερα για εσένα.

Οδηγίες Φροντίδας

Πλένετε τα χέρια σας πολύ καλά πριν έρθετε σε επαφή με την περιοχή που έχει γίνει το τρύπημα.

Καθαρίζετε το σημείο που έχει γίνει το τρύπημα, είτε με το ειδικό cleaning spray 360 ° Cleany Skin, είτε με φυσιολογικό ορό ή αλατόνερο (physiomer) και υγρό αντιμικροβιακό σαπούνι, χωρίς άρωμα (octenisept).

Η διαδικασία αυτή ακολουθείται δύο φορές την ημέρα, ξεπλένοντας καλά την περιοχή και αφαιρώντας οποιοδήποτε υπόλειμμα. Περισσότερες από δύο πλύσεις δε βοηθούν, αντιθέτως καθυστερούν τη θεραπεία και ερεθίζουν την περιοχή.

Μετά από το καθάρισμα της περιοχής του τρυπήματος, να τη διατηρείτε στεγνή και καθαρή και να φροντίζετε να αερίζεται κατάλληλα το σημείο.

Aποφύγετε μπάνιο σε πισίνες, λίμνες ή θάλασσες (εκτός αν τα νερά είναι αρκετά καθαρά).

Μην ρίχνετε στην περιοχή καλλυντικά, κολόνιες, οινόπνευμα, κ.ά.

Να μην βγάζετε το σκουλαρίκι κατά την περίοδο της επούλωσης και μην περιστρέφετε το σκουλαρίκι συνεχώς, καθώς δεν είναι απαραίτητο.

Η περίοδος επούλωσης εξαρτάται από το σημείο που έχει γίνει το τρύπημα, τον οργανισμό του ατόμου, αλλά και τη φροντίδα.

Προτείνουμε ύστερα από διάστημα 10 ημερών να μας επισκεφθείτε για επανέλεγχο της διαδικασίας επούλωσης του τρυπήματός σας.

Σε περίπτωση μόλυνσης ή κάποιας αλλεργικής αντίδρασης, βγάλτε αμέσως το σκουλαρίκι, καθαρίστε καλά την περιοχή και επισκεφτείτε ένα γιατρό ή επικοινωνήστε μαζί μας.