Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελιά σας ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Στην περίπτωση αυτή, συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που βρίσκετε μέσα στην συσκευασία.

Στην περίπτωση που έχει χαθεί μπορείτε να μας το ζητήσετε να σας το αποστείλουμε μέσω email.

Στο έντυπο αναφέρονται αναλυτικά όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να συμπληρώσετε για να μας βοηθήσετε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Επιστρέφοντας την παραγγελιά σας ή μέρος αυτής έχετε τρεις εναλλακτικές επιλογές:

Αντικατάσταση Προϊόντος: στην περίπτωση αυτή μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν που μπορεί να είναι είτε να έχει κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός), είτε σας έχει αποσταλεί ή έχει επιλεγεί ακατάλληλο μέγεθος για εσάς. (επιλογή «Αντικατάσταση» στο Έντυπο Επιστροφής).

Πίστωση: στην περίπτωση αυτή η αξία του προϊόντος που επιστρέψατε πιστώνετε στον λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έτσι ώστε να αξιοποιηθεί σε μελλοντικές σας αγορές. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας. (επιλογή «Πίστωση» στο Έντυπο Επιστροφής).

Επιστροφή Χρημάτων: στην περίπτωση αυτή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. (επιλογή «Επιστροφή Χρημάτων» στο Έντυπο Επιστροφής).

* Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας σας άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. (καρτελάκια, ετικέτες). Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή του εντύπου επιστροφής . Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το PocoLocoJewellery.gr το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο. Τέλος σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τους πελάτες μας.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: PocoLocoJewellery.gr Κολοκοτρώνη 7, 15233, Χαλάνδρι